Ferran Adrià lidera un projecte de recerca sobre la història de la cuina des del paleolític

És un treball "holístic" on hi participen unes 70 persones de diversos àmbits i membres d'elBulliLab

06.05.2016 | 14:04
Ferran Adrià lidera un projecte de recerca sobre la història de la cuina des del paleolític

El cuiner Ferran Adrià fa uns tres anys que treballa en un projecte de recerca sobre la història de la cuina. Es tracta d´una iniciativa ambiciosa i única al món que es remunta als orígens de la cuina, des del paleolític fins a l´actualitat. L´objectiu és fer un recull "holístic" sobre l´evolució de les tècniques culinàries, els ingredients, les celebracions i els estris que s´han anat utilitzant al llarg de la història. "El món no s´entén sense la cuina", ha afirmat el reconegut xef durant la visita que ha fet al Parc Neolític de la Draga de Banyoles. Els arqueòlegs d´aquest jaciment formen part de l´equip interdisciplinari d´unes 70 persones – tecnòlegs en aliments, historiadors, filòsofs, dissenyadors, experts en noves tecnologies, cuiners i l´equip del elBulliLab- que volen repassar la història de la humanitat des de la gastronomia. Una recerca que es plasmarà en un llibre i que també es podrà consultar per internet d´aquí a uns tres anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema