El Ministeri de l'Interior francès va indicar ahir que ha obert una investigació interna pel like («m'agrada») donat des del perfil de Twitter del seu titular, Bernard Cazeneuve, a un compte eròtic. La fotografia, esborrada poc després que diversos usuaris comencessin a burlar-se'n, mostrava una jove amb les calces baixades i un fals professor d'escola a punt d'assotar-la amb una vara.

La imatge pertany al perfil de «Capital Punishments», que es defineix a Twitter com el grup més discret de Londres d'adeptes als assots eròtics. Una portaveu ministerial va aclarir que el compte de Twitter de Cazeneuve està gestionat per un equip especialitzat en xarxes socials, de manera que no es pot culpar el ministre d'aquest error, i va confirmar ahir al diari Metronews que s'està investigant els fets.

Malgrat ser retirada de Twitter, els internautes no han trigat gaire a batejar la relliscada amb l'etiqueta #FesséeGate i van contribuir a divulgar l'error amb la captura de pantalla de la imatge. Alguns usuaris també es van atrevir a publicar alguns memes.