La Politècnica celebra 10 anys dels estudis d'Arquitectura

La celebració comptarà amb una correcció pública de 140 projectes que els alumnes dels quatre graus han desenvolupat al llarg de l'any

19.05.2016 | 19:40

L'Escola Politècnica Superior de Girona celebra 10 anys dels estudis d'Arquitectura amb una correcció pública dels projectes dels alumnes. L'acte tindrà lloc a l'Aula Magna Modest Prats de la UdG demà, dia 20 de maig, on s'avaluaran 140 projectes que els estudiants dels quatre cursos del grau han desenvolupat al llarg de l´any. L'esdeveniment inclourà un acte institucional per commemorar l'aniversari dels estudis d'Arquitectura.

Els professors que imparteixen l´assignatura de projectes –Maria Pia Fontana, Alex Sibils, Silvia Musquera, Josep Camps, Jordi Hidalgo, Eduard Callís, Bet Capdeferro i Josep Fuses– seran els encarregats d'avaluar tots treballs de manera conjunta al costat d'arquitectes convidats. 

Aquesta és la primera vegada que la Politècnica organitza un esdeveniment d´aquestes característiques i ho fa inspirada en una acció similar del Wentworth Institute of Technology (WIT) de Boston, una institució amb la qual existeix un conveni marc de cooperació internacional que dóna la possibilitat als estudiants del grau de fer-hi una estada semestral. 
?
L'esdeveniment s´allargarà quatre hores, des de les 10 del matí fins les 2 del migdia. La dinàmica s´aturarà a les 12 del migdia, quan es farà una roda d´intervencions per part del director de la l'Escola Politècnica Superior, Joaquim Salvi; del vicerector de Política Acadèmica i Docència, Francesc Roca; i del president del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Girona, Narcís Reverendo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema