L'Escola Politècnica Superior de Girona celebra 10 anys dels estudis d'Arquitectura amb una correcció pública dels projectes dels alumnes. L'acte tindrà lloc a l'Aula Magna Modest Prats de la UdG demà, dia 20 de maig, on s'avaluaran 140 projectes que els estudiants dels quatre cursos del grau han desenvolupat al llarg de l´any. L'esdeveniment inclourà un acte institucional per commemorar l'aniversari dels estudis d'Arquitectura.

Els professors que imparteixen l´assignatura de projectes -Maria Pia Fontana, Alex Sibils, Silvia Musquera, Josep Camps, Jordi Hidalgo, Eduard Callís, Bet Capdeferro i Josep Fuses- seran els encarregats d'avaluar tots treballs de manera conjunta al costat d'arquitectes convidats.

Aquesta és la primera vegada que la Politècnica organitza un esdeveniment d´aquestes característiques i ho fa inspirada en una acció similar del Wentworth Institute of Technology (WIT) de Boston, una institució amb la qual existeix un conveni marc de cooperació internacional que dóna la possibilitat als estudiants del grau de fer-hi una estada semestral.

?

L'esdeveniment s´allargarà quatre hores, des de les 10 del matí fins les 2 del migdia. La dinàmica s´aturarà a les 12 del migdia, quan es farà una roda d´intervencions per part del director de la l'Escola Politècnica Superior, Joaquim Salvi; del vicerector de Política Acadèmica i Docència, Francesc Roca; i del president del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Girona, Narcís Reverendo.