Savall fa la banda sonora de Ramon Llull

24.05.2016 | 06:55

El mestre Jordi Savall ha traduït en un llibre-disc la seva aproximació a la biografia de Ramon Llull a través de la música, estrenada en forma de concert l'any 2015 en el context dels actes de l'Any Llull. Aquell Temps de conquestes, de diàleg i desconhort, un espectacle que recorria etapes destacades de la vida del filòsof mitjançant lectures dels seus textos i la música de La Capella Reial de Catalunya i l'Hespèrion XXI, esdevé ara un llibre homònim amb dos discos i una acurada edició que inclou els textos recitats i informació de context. La música és l'enregistrament del concert inaugural de l'Any Llull, celebrat al Saló del Tinell el novembre passat, amb recitats de Sílvia Bel i Jordi Boixaderas.
Ramon Llull. Temps de conquestes, de diàleg i desconhort (Alia Vox, 2016) és la plasmació en suport físic del concert homònim que Jordi Savall va estrenar l'agost passat al III Festival de Música Antiga de Poblet.
El projecte es basava en la vida de Ramon Llull, de la qual es feia una lectura en clau musical: Resseguint els esdeveniments més importants de la seva vida i de l'època en què va viure a través de la música, per exemplificar així la riquesa d'una època i un patrimoni musical de valor universal. A posteriori Savall va oferir el mateix concert a Palma i després a Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema