Un total de 6.732 infants i joves de la diòcesi de Girona han participat en el Concurs Bíblic d'enguany. Els premis s'entregaran avui a les onze del matí en un acte que presidirà el bisbe, Francesc Pardo, al Casal Bisbe Cartañà.

En aquesta ocasió, el concurs, que es fa a tot Catalunya i és el més important d'Europa, ha tingut com a tema central «Valors/virtuts per créixer com a persones». Els guanyadors del Concurs Bíblic Bàsic en la primera, segona i tercera categoria en individuals han estat Nora Santos, de l'escola Dr. Sobrequés de Bescanó; Berta Soler, de l'escola de Bordils; i Júlia Prat, de l'Institut Cendrassos de Figueres; i s'han atorgat sis accèssits. Els premis per a Escoles han estat pel Col·legi de la Immaculada Concepció de Lloret de Mar; El FEDAC-Pineda, de Pineda de Mar; i el FEDAC Sant Narcís de Girona. El premi de catequesi parroquial ha estat per a la Parròquia de Borrassà; i el premi individual de catequesi ha correspost a Aleix Serra, de la parròquia de sant Joan Baptista de Pineda de Mar.

Pel que fa al concurs de Dibuix, els tres primers premis han estat per a Laura Caso, de l'escola Verd de Girona; Mar Ros, del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí; i Josep Martín, del Col·legi Sant Josep, de Sant Feliu de Guíxols. En catequesi s'ha premiat Nayde Coronado, de la parròquia de Santa Maria de Darnius; i s'han concedit quatre accèssits.

El II Concurs Bíblic Inicial ha premiat Oriol Giró, de l'escola Maria Pagès d'Ordis; Valeria Guzmán, de l'IE Francesc Cambó de Verges; i Ingrid Méndez, de l'escola Joaquim Gifré, de Garriguella. L'escola també ha estat premiada en aquesta categoria.

Finalment, en relació al Concurs Bíblic Informàtic, Pol Maré del Col·legi Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols ha rebut el segon premi del grup B.