Uns 6.700 infants gironins han participat en el Concurs Bíblic

Els premis s'entregaran avui en un acte que estarà presidit pel bisbe Francesc Pardo al Casal Cartañà

24.05.2016 | 06:55

Un total de 6.732 infants i joves de la diòcesi de Girona han participat en el Concurs Bíblic d'enguany. Els premis s'entregaran avui a les onze del matí en un acte que presidirà el bisbe, Francesc Pardo, al Casal Bisbe Cartañà.
En aquesta ocasió, el concurs, que es fa a tot Catalunya i és el més important d'Europa, ha tingut com a tema central «Valors/virtuts per créixer com a persones». Els guanyadors del Concurs Bíblic Bàsic en la primera, segona i tercera categoria en individuals han estat Nora Santos, de l'escola Dr. Sobrequés de Bescanó; Berta Soler, de l'escola de Bordils; i Júlia Prat, de l'Institut Cendrassos de Figueres; i s'han atorgat sis accèssits. Els premis per a Escoles han estat pel Col·legi de la Immaculada Concepció de Lloret de Mar; El FEDAC-Pineda, de Pineda de Mar; i el FEDAC Sant Narcís de Girona. El premi de catequesi parroquial ha estat per a la Parròquia de Borrassà; i el premi individual de catequesi ha correspost a Aleix Serra, de la parròquia de sant Joan Baptista de Pineda de Mar.
Pel que fa al concurs de Dibuix, els tres primers premis han estat per a Laura Caso, de l'escola Verd de Girona; Mar Ros, del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí; i Josep Martín, del Col·legi Sant Josep, de Sant Feliu de Guíxols. En catequesi s'ha premiat Nayde Coronado, de la parròquia de Santa Maria de Darnius; i s'han concedit quatre accèssits.
El II Concurs Bíblic Inicial ha premiat Oriol Giró, de l'escola Maria Pagès d'Ordis; Valeria Guzmán, de l'IE Francesc Cambó de Verges; i Ingrid Méndez, de l'escola Joaquim Gifré, de Garriguella. L'escola també ha estat premiada en aquesta categoria.
Finalment, en relació al Concurs Bíblic Informàtic, Pol Maré del Col·legi Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols ha rebut el segon premi del grup B.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema