El bisbe ordenarà demà un nou prevere i un diaca permanent

Edwin Vásquez és actualment diaca a l'Arxiprestat de Banyoles, mentre Santiago Torregrosa és delegat episcopal de Trànsit del Bisbat

24.05.2016 | 06:55
El bisbe ordenarà demà un nou prevere i un diaca permanent

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ordenarà demà prevere Edwin Vásquez i diaca permanent Santiago Torregrosa. La celebració es farà a les sis de la tarda a la Catedral.
Edwin Vásquez, actual diaca al servei de l'Arxiprestat de Banyoles i de l'equip de Pastoral de la salut de l'Hospital Santa Caterina, va néixer a Colòmbia, on es va formar al seminari i va estudiar teologia. El 2012 va entrar en contacte amb la Diòcesi de Girona, on es va integrar definitivament el 2014. Va ser ordenat diaca l'any 2015.
Santiago Torregrosa, per la seva banda, va néixer a Còrdova el 1967. Està casat i és pare de tres fills. Es va llicenciar en Ciències Religioses el 2004. És guàrdia civil destinat a Girona des de 1988 i delegat episcopal del Trànsit del Bisbat de Girona des del 2010. Col·labora en tasques pastorals de la parròquia de Sant Josep de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema