El festival Onadance porta el ball contemporani a Palamós

Les actuacions tindran lloc al el Claustre del Mas del Vent, el Parc del Convent dels Agustins i el Castell de Sant Esteve

16.06.2016 | 07:21
Demostració aquest dimecres a Palamós.

El festival Onadance arrencarà el 7 de juliol amb la representació de l´espectacle "De camino al otro", a càrrec del duet format pels ballarins Lali Ayguadé, una de les ballarines catalanes més internacionals, i Julian Sicard un artista de circ de llarga trajectòria. Arran d´una trobada artística decideixen treballar un projecte compartit de llenguatge comú entre la dansa i l´acrobàcia. Aquest espectacle serà gratuït i obert a tothom i tindrà lloc al Parc del Convent dels Agustins

La programació continuarà el 9 de juliol amb l'actuació del duet Laura Vilar i Miquel Barcelona, actualment ballarins de la companyia palamosina CobosMika, que presentaran l'espectacle "La Vida era" al castell de Sant Esteve de Mar, a Palamós.

El tercer dels espectacles professionals inclosos enguany a l´Onadance tindrà lloc el dia 10 de juliol al Claustre del Mas del Vent, on es representarà l´espectacle "NMNW Neither Man Nor Woman", de CobosMika company.

Aquests seran dos dels grans espectacles del nou festival Onadance, presentat aquest dimecres a Palamós, i que inclourà la formació de joves ballarins, la creació de noves coreografies amb la realització d´un concurs i la difusió d´aquest art mitjançant la representació de tres espectacles professionals en espais patrimonials del municipi ubicats a l´aire lliure.

Onadance tindrà lloc durant el proper mes de juliol i les representacions dels espectacles professionals es duran a terme en tres espais emblemàtics de Palamós com el Parc del Convent dels Agustins, el Castell de Sant Esteve de Mar i el Claustre del Mas del Vent.

Aquest projecte és iniciativa de l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament de Palamós i la companyia de dansa palamosina CobosMika Company, amb la col·laboració de la plataforma cultural i artística Focus Engelhorn.

La de la formació de joves ballarins donarà continuïtat al Palamos Summer Dance, que enguany arriba a la 13a edició. Es tracta de l´estada de dansa per a professionals amb vocació internacional centrada en la formació, el diàleg i l´intercanvi d´experiències entre professionals de la dansa contemporània.

Una vegada més els ballarins i coreògrafs palamosins Olga Cobos i Peter Mika, directors artístics de l´activitat, proposen una oferta de classes intensives durant la setmana que va del 8 al 12 de juliol.

Finalment, en l´àmbit de la creació, tindrà lloc el 2n Concurs d´intèrprets de dansa contemporània. L´objectiu d´aquest apartat és donar suport a la interpretació i la creació per part de joves talents en l´àmbit de la dansa, mostrant el treball creatiu, tècnic i artístic mitjançant la presentació de les coreografies.

Per a poder participar en aquest concurs cal presentar peces de dansa contemporània on els intèrprets tinguin menys de 27 anys, amb solos i duos amb una durada màxima de sis minuts.

La presentació damunt l´escenari d´aquestes composicions tindrà lloc el dia 11 de juliol a les 21 h, al Teatre La Gorga. El concurs té un primer premi de cinc-cents euros; un segon premi de tres-cents euros, i un premi atorgat pel públic assistent a la mostra que consisteix en un curs complet de l´estada Palamós Summer Dance 2017.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema