Maria Carme Roca obrirà el cicle «Punt de Lectura 2016» d'Agullana

La Societat de la Concòrdia acollirà una edició que també comptarà amb Mar Bosch, Anna Ballbona i Víctor Amela

15.08.2016 | 07:07

Per 6è any consecutiu els jardins de la Societat la Concòrdia seran el marc de les xerrades centrades en el treball de narradors contemporanis i en la seva manera d'entendre la feina d'escriptor. En aquesta ocasió les cinc sessions es repartiran entre els mesos d'agost i setembre i seran a 2/4 de 8 del vespre.

El cicle serà inaugurat aquest dissabte per l'escriptora gironina Maria Carme Roca, que parlarà de la seva darrera novel·la, A punt d'estrena. Seguidament, passaran pel cicle Anna Ballbona, amb la novel·la Joyce i les gallines (19 d'agost), Mar Bosch Oliveras, amb Les generacions perdudes (26 d'agost), Pep Puig, amb La vida sense Sara Amat (3 de setembre) i Víctor Amela, amb La filla del capità groc (10 de setembre).

Totes les xerrades s'estructuren en tres moments: una primera fase en la qual el presentador fa una aproximació a l'obra del novel·lista convidat i a la seva darrera novel·la; un segon moment en el qual el convidat parla de l'ofici d'escriptor i en particular de la seva manera de treballar en la darrera novel·la publicada i finalment hi ha un espai per al públic assistent i per al diàleg amb l'autor.

Nascut com una continuació d'un cicle de xerrades, actuacions, recitals poètics associats a exposicions d'artistes plàstics que se celebraven a Agullana des del 2002, a partir de l'any 2011 aquest cicle sota el títol «Punt de Lectura» es planteja com una oportunitat per prendre contacte amb cinc destacats narradors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

Domund: diumenge de les missions

Evangelització i societats plurals. Anoto algunes preguntes o qu?estions que es plantegen entre...

Una exposició evoca Mercè Huerta

La Fundació Fita va presentar ahir a la Casa de Cultura de Girona l'exposició en homenatge a la...

CÒMICS: Els móns ocults del dia a dia

CÒMICS: Els móns ocults del dia a dia

Les novetats d´octubre posen sobre paper aspectes com la crònica negra, el bullying i alts...

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema