"Pares nostres" reflexiona sobre la paternitat a Temporada Alta

Iván Morales dirigeix
la peça teatral escrita per quatre dones que s'estrena aquesta nit a La Planeta

17.10.2016 | 06:53

Tant les autores del text de Pares nostres com els actors (David Planas i Jordi Gilabert) i el director Iván Morales són pares. Tots s'han preguntat sovint si ho estaran fent bé, si donen una bona educació als fills o si, anys enrere, es van comportar com calia amb els seus propis pares. Són reflexions sobre la paternitat a les quals han donat forma de muntatge teatral. El text de l'obra és de les dramaturgues Lluïsa Cunillé, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Marta Aguilar. Totes d'estils diferents i, per tant, cadascuna ha plasmat la seva visió sobre què suposa ser pare.
La paternitat genera molts dilemes morals. I cadascú la viu d'una manera determinada, depenent del moment personal, de l'edat o de l'educació que ha rebut de petit. Pares nostres és una reflexió sobre els dubtes, les preguntes i les vivències del ser pare. Tot vist amb ulls de quatre dones, però interpretat per homes. Es tracta, doncs, de quatre històries diferents on els personatges són canviants. Per portar-ho a escena, el director Iván Morales ha escollit una disposició de l'espai on l'espectador és a tocar dels actors. "Volem que sigui un acte íntim per parlar de com ens sentim com a pares i fills", va afirmar ahir el director de l'espectacle. "Nosaltres ens fem preguntes, ens despullem davant del públic", reconeix un dels actors, Jordi Gilabert.
El muntatge Pares nostres s'estrena aquesta nit a la sala La Planeta de Girona, i per demà diumenge hi ha dues funcions més. Després del Temporada Alta, farà gira a d'altres teatres catalans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema