Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo i La Iaia actuaran a la quarta edició del Canet Rock, que se celebrarà el pròxim 1 de juliol a Canet de Mar, va informar ahir l'ideòleg d'aquest festival, Josep Maria Mainat.

Doctor Prats, Itaca Band, Gossos, Búhos, Miquel del Roig i dues bandes més que encara no s'han revelat completaran el cartell, integrat per una quinzena de formacions catalanes.

Canet Rock reunirà al Pla d'en Sala de Canet de Mar grups catalans consolidats que presenten el seu nou treball discogràfic, així com bandes emergents.

Cal destacar l'actuació de Jarabe de Palo, en el que serà el concert de retorn de la banda després de la temporada de descans que s'ha pres el seu líder.

Amb l'espectacle 20 anys de Jarabe de Palo, Pau Donés i el seu grup oferiran un concert únic de repàs als millors temes de la seva carrera. A diferència de la resta de concerts de la gira 50 Palos, Jarabe de Palo oferirà a Canet Rock un directe elèctric.

Els cèlebres Sopa de Cabra pujaran a l'escenari del Pla d'en Sala per primera vegada, dins l'apartat els «Hits de...», en el qual els espectadors elegiran les cançons que volen sentir. Gerard Quintana havia actuat en solitari al festival.

Moltes de les formacions que actuaran a Canet Rock'17 presentaran disc nou, com és el cas dels Amics de les Arts, Txarango, Zoo, Itaca Band i La Iaia.

De fet, aquest últim grup estrenarà en exclusiva el seu nou i tercer treball, després de dos anys allunyat dels escenaris.

Els Amics de les Arts tornaran a Canet Rock amb un nou disc sota el braç, igual que Txarango, que aviat farà públic el seu pròxim àlbum.

Zoo tocarà el repertori del seu segon treball, en la que serà la seva primera participació en el festival, i Itaca Band presentarà al públic el seu quart disc.

Formacions joves com Doctor Prats i Búhos també formaran part per primera vegada del cartell del festival.