La cantant nord-americana Gloria Gaynor, que el proper divendres 3 de març actuarà a l'Auditori de Girona en el marc del Black Music Festival, vol mantenir el missatge original del seu tema més popular, I will survive, després que diversos actors l'utilitzessin per posicionar-se contra Donald Trump.

Gaynor ha dit que espera que la cançó no perdi el seu missatge original d'«inspiració, esperança i maduresa personal que sempre ha tingut». Sobre la trajectòria futura del president d'EUA, Donald Trump, ha assenyalat que es limita a resar «pel millor futur per a tots els americans».

Gloria Gaynor explica que a Espanya se sent una «convidada molt benvinguda», i afegeix que el seu objectiu en cada concert és que el públic acabi ballant i cantant els seus temes en una «atmosfera positiva».

La cantant ha parlat també sobre el Black Music Festival. Tot i el nom de l'esdeveniment, Gloria Gaynor assegura que la seva música és «internacional i interracial» i adverteix als seguidors que podran sentir les seves cançons més conegudes i algunes noves. «Crec que els agradaran per ballar i cantar», ha assenyalat.

Gaynor ha lamentat també no haver disposat de prou temps per visitar la ciutat de Girona en les seves visites anteriors a la província, com la que la va portar fa tres anys al Festival de Peralada. El 3 de març tindrà una nova oportunitat en un festival que arrenca el proper dijous, dia 2, i conclou el 19 de març i en el qual ella és una dels caps de cartell.