Un treball fotogràfic de recopilació de rostres de diferents parts del món s'exposa fins al 27 de maig al Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí.

Aquesta exposició amb obres de Raül Culé, titulada Mirades del món, ha estat organitzada pels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí.

L'autor considera que la mirada és una cosa que iguala tots els éssers humans del planeta, tot i la distància que ens separa, les diferències culturals, religioses, ideològiques i socioeconòmiques.

La idea és mostrar diferents mirades del món sota un mateix denominador comú: l'expressió d'uns sentiments que tenen tots els habitants del planeta.

Al llarg de l'exposició es poden trobar rostres d'Uzbekistan, de Senegal, de Mauritània, de Marroc, d'Albània i de la República de Macedònia entre d'altres.

La primera exposició fotogràfica de l'autor va ser l'any 2014 a la llibreria Altaïr de Barcelona, on va tenir durant un mes fotografies de la República de Macedònia. L'any 2015 va exposar fotografies del Marroc al Mercat de Fotografia al carrer de Torroella de Montgrí. I l'estiu de 2016 va exposar durant tot el mes de juliol al Centre Cultural de Ca la Pruna de Pals fotografies de diferents països pels quals havia viatjat durant els darrers anys,