Els contes per dormir arriben a la Biblioteca Just M. Casero

L'exposició «Shhh!... Contes de nit» es podrà visitar fins al proper 14 d'octubre a l'equipament de Girona

03.08.2017 | 10:51
Un dels tallers impartits en el marc de l´exposició.

La Biblioteca Just M. Casero de Girona centra la seva exposició d'estiu en les històries explicades abans d'anar a dormir. Fins al 14 d'octubre, la sala polivalent de l'equipament municipal exposarà i posarà a l'abast dels visitants contes de bona nit, contes per foragitar la por de la foscor i dels monstres, contes de bells somnis, contes de llum i d'ombres, i també cançons de bressol.

L'objectiu de l'exposició vivencial Shhh!... Contes de nit és presentar els llibres d'una manera sensible i sorprenent, de manera que la visita està especialment recomanada per a pares i mares i per a persones vinculades al món de l'educació. Els usuaris podran trobar propostes de lectura interessants i estratègies sobre com presentar-les als infants.

La mostra es complementa amb la realització d'activitats paral·leles. En aquest sentit, les altres biblioteques de la ciutat compten també amb una selecció de llibres centrada en algun dels motius de l'exposició vivencial, així com amb diversos tallers sobre els contes de nit, conduïts per Sara Tornos. A més, després de les vacances d'estiu, els infants dels centres escolars del barri del Pont Major podran viure, novament, una visita dinamitzada de l'exposició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema