FiraTàrrega ha dissenyat deu itineraris artístics diferents per segmentar el gruix de la programació de l'edició d'enguany i fer-la més accessible a l'espectador. Aquests recorreguts artístics estan concebuts per tal que els espectadors trobin els espectacles més adients per gaudir al màxim del certamen, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre.

En aquesta ocasió, els itineraris s'han confeccionat utilitzant els títols de deu cançons representatives de la història de la música, que serviran de guia en la tria dels espectacles programats aquest 2017. D'altra banda, l'organització ja ha posat a la venda a través d'internet les entrades anticipades per a l'edició d'enguany i que funcionen amb el sistema hometicket per a tots els espais d'actuació. Els preus de les sessions de pagament de FiraTàrrega 2017 oscil·len entre els 5 i els 15 euros però les entrades que s'adquireixin abans del dia 4 de setembre tenen un 20% de descompte.

El primer dels itineraris artístics dissenyats fa referència al tema Highway to hell d'AC/DC. Es tracta d'un recorregut «adrenalínic» que inclou els espectacles de les companyies Weibel Weibel Co., La fem fatal, La trócola, The black blues brothers, Circ Pànic, Cia Moveo, Ferida, Los Galindos i (Cia)3. El segon se centra en Last dance de Donna Summer i recull espectacles de dansa, de carrer i sala com els de Natxo Montero, Ferida, La Veronal, La Licuadora, Patricia Habchy, Eulàlia Bergadà, Elías Aguirre, Chey Jurado, Ertza i Nacho Vilar.

Un altre dels itineraris fa al·lusió al tema Respect d'Aretha Franklin, amb les actuacions de Carla Rovira, Les Impuxibles, Eulàlia Bergadà, mvmproduccions, Harinera, Pamela Montenegro, Valeria Píriz, Eléctrico 28, Patricia Habchy i la Cia Woest. Life of Mars de David Bowie protagonitza el quart recorregut artístic. En aquest cas inclou els espectacles de la gironina Carla Rovira, Ferida, Hermanos Picohueso, Los números imaginarios, Weibel Weibel Co, La Veronal, Natxo Montero, Cie Woest, Eléctrico 28, Insectotròpics i Rodrigo Cuevas.

El cinquè itinerari està dedicat a Radio Baghdad de Patti Smith, amb arts escèniques i de carrer. Engloba els espectacles d'Obskené, Incursió Social, Les Impuxibles, (Cia)3, Patricia Habchy, Ferran Orobitg, Pamela Montenegro, Harinera, Nafrat Collectif, En blanc, Ada Vilaró & Josep Perelló i Insectotròpics. Un altre dels recorreguts fa referència a Another brick in the wall de Pink Floyd i inclou La petita malamaluga, El pájaro carpintero, Cia Cris_is, Cia Anna Roca, Calamar Teatro, Centre de titelles, Tombs creatius, Xip-Xap, Taller de danses urbanes amb DJ Be Nil, Sound de secà i la Cia Peus de Porc.

També hi serà present el músic bisbalenc Mazoni, que protagonitzarà el recorregut dedicat al seu tema No tinc temps, el més extens. Repassa els espectacles de Los números imaginarios, (Cia)3, Les commandos percu, Ferida, Weibel Weibel Co, Íntims Produccions, Obskené, Ada Vilaró & Josep Perelló, Cie Dyptik i Eulàlia Bergadà entre d'altres.

La resta de temes són Oye como va de Celia Cruz i Wa Yeah dels Antònia Font.