Santa Cristina d'Aro tornarà a obrir les portes de l'església del municipi empordanès per oferir una setmana de concerts de música clàssica, que arrencarà dilluns vinent, en el marc del cicle Concerts d'Aro.

El pianista alemany Severin Eckardstein tindrà l'honor d'inaugurar el festival de música clàssica aquest pròxim dilluns, dia 21 d'agost, amb un recital de piano. Interpretarà peces de compositors com Debussy ( Images, cahler 1), Schumann ( Fantaslestücke op.111), Dupont ( La maison dans les dunes), i Listz ( Ave Maria -Dle Glocken von Rom).

El dimecres de la mateixa setmana el Quartet Maig, format només per veus masculines, oferirà una nit de cant sota el títol Sacralitat i natura: De Palestina a Pärt. El divendres 25 el Quartet Cosmos tancarà el festival amb un concert de música de cambra. El quartet de corda interpretarà peces dels compositors Haydn ( Quartet de corda op.76 núm.1 en Sol major), Bartok ( Quartet de corda núm. 3 Sz.85), Webern ( Cinc moviments per a quartet de corda op.5) i Mendelssohn ( Quartet de corda núm. 2 op.13 en La menor).

Els tres concerts començaran a les 9 del vespre a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro i, com en anteriors edicions, seran enregistrats per Catalunya Música. Les entrades -recital de piano (20 ?), Nit de cant (10 ?) i nit de Cambra (20 ?) es vendran una hora abans de cada concert.

Els interessats a assistir als tres concerts poden demanar un abonament al preu total de 30 ?.

El dimecres 23 d'agost, prèviament al concert de cant, el crític musical Joan Vives oferirà una conferència que porta per títol Romanticisme musical, esclat i progressió cap al S.XX. L'acte tindrà lloc a la sala d'exposicions La Caixa de Santa Cristina d'Aro a partir de les 6 de la tarda i el cost de l'entrada és de 2 ?. Concerts d'Aro és una entitat cultural de Santa Cristina d'Aro que va néixer a l'any 2008 per oferir, a l'estiu, un cicle de piano amb intèrprets molt joves però que ja desperten passió al públic entès.