David Bisbal, un dels artistes espanyols de major èxit internacional, va tornar ahir a l'escenari del Festival de Cap Roig a presentar en directe el seu nou àlbum publicat a finals de 2016, "Hijos del Mar", i a repassar els grans èxits de la seva discografia.

Després de guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils amb els acords d'"El Cant dels Ocells" del compositor Pau Casals, el cantant d'Almeria ha escollit "Mi norte es tu sur" del seu últim treball per iniciar el seu concert.

Un somrient Bisbal, vestit de negre amb una americana vermella, ha dit tenir "molta empatia" amb aquest festival i s'ha dirigit a les més de 2.100 persones que omplien l'auditori amb un "estem de dol però hem de portar alegria a tota aquesta gent que està allà al cel. Estem amb tu Barcelona".

L'artista espanyol i internacional ha explicat al seu públic, a qui s'ha referit tota la vetllada com "La meva gent", que en el seu últim treball "té sons que potser són una mica més electrònics; fusionem diferents sons", però que no oblida els seus inicis i assegut amb els músics en el centre de l'escenari ha interpretat un medley acústic.

En un concert, del qual feia dies que s'havien esgotat les entrades, no han faltat temes com "No amanece" o "Silencio" en els quals els seus lliurats fans, de totes les edats, l'han acompanyat de peu ballant i entonant les lletres ben conegudes per ells.

Les més ovacionades han estat cançons com "Dígale", que ha estat interpretada a mitges entre l'artista i el públic, o "Lloraré las penas", i també ha sorprès a Cap Roig cantant "Mi princesa", cançó que va dedicar a la seva.

Amb el seu moviment de malucs i una aplaudida pirueta sobre si mateix s'ha posat als seus admiradors en la butxaca, especialment amb la reeixida "Ave María" amb la qual després de més d'una vintena de cançons i gairebé dues hores d'espectacle ha posat final momentàniament a la seva actuació després de presentar a la seva banda.

Després de ser aclamat pels seus lliurats fans, ha tornat a posar-los en peus amb un remix d'alguns dels seus temes més coneguts, amb els quals ha finalitzat amb magnificència la seva tercera visita al festival d'estiu de la Costa Brava.

El Festival Cap Roig es clausurarà aquest dimarts amb l'actuació del nord-americà Jason Derulo, el cantant, compositor i ballarí que ha aconseguit nombrosos èxits amb les diferents facetes de la seva carrera.