Quimi Portet va connectar immediatament amb el públic de Les Nits de Marimurta en la seva actuació de la nit de divendres. A través de les seves ja conegudes presentacions, comentaris enginyosos i jocs de paraules va demostrar la química amb els espectadors.

A més, el repertori escollit per l'artista a l'escenari del templet de Linné va incloure els temes més emblemàtics i coneguts. Grans temes en solitari, com ara Sunny Day, Daisy, Ós bipolar, La música dels astres, Dones nues o Paisatge sense anxova, peça amb què va començar el concert. Tampoc va faltar La Rambla, un dels seus grans temes.

Les Nits de Marimurtra tancaran l'edició d'enguany el proper divendres, amb l'actuació protagonitzada per Susanna del Saz i el seu tribut a Julio Iglesias. Aquest concert havia de tenir lloc el passat 18 d'agost, però es va posposar, a decisió de la Fundació Carl Faust, en senyal de dol pels atemptats que van tenir lloc a Barcelona i Cambrils.

El benefici general per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són «la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica», «cercant la cooperació i les relacions internacionals». Tots els concerts es duen a terme als Jardins de Marimurtra, classificats com a Bé Cultural d'Interès Nacional.