Iese Bussiness School i Esade han estat distingides amb el cinquè i setè lloc del rànquing general de les millors escoles de negocis del món que elabora cada any el Financial Times.

La primera, que pertany a la Universitat de Navarra, destaca per la seva elecció com la segona escola de negocis del món amb els millors programes de formació oberts als executius per darrere de la University on Virgina: Darden". Per la seva banda, Esade ha estat escollida com la tercera escola de negocis del món al rànquing de programes personalitzats per a directius, lloc que comparteix amb la Harvard Business School.

Iese puja així del cinquè lloc aconseguit l'any passat en programes oberts al segon, mentre que Esade puja del lloc vuitè al tercer en els programes a mida.

D'altra banda, l'IE Business School se situa en el lloc 13 del rànquing general d'escoles de negocis al món. Dins de la llista de cursos estàndard es troba en el lloc 15, al qual baixa des del lloc quart aconseguit l'any passat. En aquesta categoria Esade es col·loca en el lloc 23.