L'empresa d'exhibició cinematogràfica Ocine, amb seu a Girona, obrirà el 14 de setembre un complex de 9 sales a la localitat francesa de Béziers. Amb aquesta nova obertura, Ocine, que opera en aquest país sota la marca Monciné, es consolida com l'únic circuit de l'Estat espanyol amb presència a França.

El projecte de Béziers, que porta més de quatre anys gestant-se, consolida la presència del circuit Ocine dins el panorama d'exhibició cinematogràfic del país veí. Es tracta del segon complex que l'empresa opera dins l'estat françès, després que el juliol del 2005 inaugurés 7 sales a la localitat d'Anglet.

La inauguració de les sales, ubicades dins el centre comercial Polygone Rive Gauche a la localitat de Béziers obriran les seves portes el proper dimarts 14 de setembre durant tota una jornada temàtica de celebració. Amb més de 150 establiments de tèxtil i restauració, el centre comercial compta amb una bolera, un supermercat, pàrquing gratuït i molt bons accessos amb una comunicació directe al centre ciutat i rodalies.

Els nous cinemes Monciné a Béziers comptaran amb una àmplia oferta en pel·lícules d'actualitat i al mateix temps aportaran una proposta de continguts alternatius com són les retransmissions d'events esportius o d'òperes en directe. Així doncs, les noves sales Monciné a Béziers obriran les seves portes amb catifa vermella per acollir la nova temporada d'Òpera que s'estrena el 30 de setembre.

Fa poc més d'un mes, l'empresa Ocine de Girona feia públic que digitalitzaria la totalitat de les seves sales abans del 2012. Actualment, el grup Ocine compta amb un total de 134 sales arreu de l'Estat espanyol i francès.