Pere Padrosa ja és el nou director general de Transports

El figuerenc ha estat vinculat a diversos càrrecs executius del Grup Padrosa, dedicat al transport internacional

 20:12  
Pere Padrosa.
Pere Padrosa. ACN

ACN El Govern ha nomenat aquest dimarts Pere Padrosa com a nou director general de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat. Nascut a Figueres l'any 1965, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster PADE (Programa d'Alta Direcció d'Empreses) per IESE. Des de l'any 1989 ha ocupat diversos càrrecs executius al Grup Padrosa, grup d'empreses dedicat al transport internacional per carretera, les grues de gran tonatge i els serveis logístics, del qual ha estat president des de 2005 fins ara.

Ha estat president d'ASTIC (Associació d'Empreses del Transport Internacional per Carretera) des de 2002 i vicepresident d'IRU (International Road Union), des del 2003. Així mateix, ha estat membre de la Junta directiva de la CEOE entre 2008 i 2010 i president de la Federació de Transport i Logística i de la Confederació de Transport per Carretera fins al 2012, entre altres.
Pere Padrosa substituirà en el càrrec a Ricard Font, el qual passarà a ser la mà dreta del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en qualitat de Secretari General del Departament.

Consultoris

Consultori legal

L'equip d'advocats de Prat Sàbat es posa al vostre servei i respon cada dijous les preguntes rebudes


L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema