Excellence Fair, la fira de productes de luxe de referència a l'Estat deixa la Costa Brava per instal·lar-se a Barcelona. La cita que va començar al Castell de Peralada i es va consolidar a s'Agaró es farà a partir d'aquest estiu a la capital catalana buscant més públic i més internacional.

La directora d'Excellence Fair, Sara Sánchez, explica que el trasllat és una evolució natural de la mostra: "Al Castell de Peralada l'entorn era extraordinari, però a s'Agaró vam guanyar rellevància i vam accedir a nou públic (a la Costa Brava centre hi ha més presència de russos). Amb Barcelona, busquem alguna cosa similar". Excellenc Fair continua apostant pel públic rus i comptarà amb Rússia com a país convidat.

El canvi d'ubicació també ha comportat un canvi de dates, traslladant la fira al final de l'estiu. Se celebrarà del 25 al 28 de setembre al Port Vell de Barcelona, coincidint amb el Saló Nàutic i amb les Festes de la Mercè. "Els barcelonins ja hauran tornat de vacances, i tant el Saló Nàutic com la Mercè porten molt públic internacional a Barcelona", comenta Sánchez.

"Volem ser un aparador internacional per a marques i visitants exclusius, on es reuneixin productes innovadors, que ens descobreixin sabors, aromes, o formes de gaudir del nostre temps lliure", afegeix la directora de la fira.

Actualment l'organització prepara l'Opening Day, que serà la primera cita de Excellence Fair per a 2013 i que tindrà lloc el pròxim 20 de juliol a la ciutat de Sitges. L'esdeveniment començarà amb un esmorzar de feina on es parlarà de les últimes tendències en el món del luxe.

I els protagonistes d'aquest esdeveniment seran els capritxos de gurmet, joieria, art, moda, bellesa i life style. Una bona ocasió per testar i adquirir articles únics, elaborats per les marques més exclusives especialment per a aquesta trobada.

En les cinc anteriors edicions, Excellence Fair s'ha posicionat com a referent espanyol del món del luxe, fins a esdevenir l'única fira del sector.