L'empresa gironina de serveis lingüístics Tick Translations ha estat guardonada amb el premi BBVA Valor Social "Yo soy empleo" en la categoria de petita empresa. Tick Translations és una empresa de Girona que va néixer l'any 2011, i amb només tres anys ha ampliat la plantilla fins a dotze persones i dóna feina a més de 200 traductors i intèrprets autònoms cada any.

BBVA ha distingit Tick Translations "pel seu equip humà, la seva trajectòria i el ràpid creixement que ha experimentat", informa la companyia en un comunicat. Afegeix que Tick dóna solucions lingüístiques en tots els idiomes amb un equip de professionals experts i nadius i que "la seva fortalesa resideix en una xarxa mundial de professionals lingüístics qualificats i amb àmplia experiència".

El premi s'entregarà el dia 3 de novembre en el marc de la vintena edició de la Nit de l'Empresari, organitzada per la patronal catalana Cecot, aquest any sota el lema "Lideratge 5.0: Transformar, créixer i crear".

Altres premiats en l'edició d'enguany són Víctor Grífols, Tous, Mobile World Capital, Fluidra, Xpresa Geophysics, Els nous rals, Intelligent Pharma, Gama Profit, Grupo Sifu, Fontgas, GFT IT Consulting, Jovi, i Patrosil-Acevip.