La direcció de la multinacional Valeo va traslladar una proposta a la plantilla de Martorelles per celebrar una taula de negociació al marge de l'expedient de trasllat de la producció a la fàbrica de Saragossa. Així lo van transmetre els representants de la companyia als dels treballadors a la reunió que van mantenir dimecres a Barcelona, que va finalitzar a primera hora de la nit.

La plantilla va acceptar la proposta de la direcció, de manera que ahir a la tarda van celebrar la primera d'aquestes trobades amb la finalitat d'aconseguir millores en el projecte de la firma per als treballadors.

«Tenim assumit que l'empresa traslladarà la producció i que no hi ha tornada enrere, però esperem que es puguin aconseguir solucions industrials per a la plantilla a Martorelles, com reindustrialitzar la planta», va assenyalar el delegat de CCOO a la fàbrica, Juan Giménez. En aquest sentit, els treballadors van acudir a la reunió per escoltar les propostes de la companyia, i esperen un pla per facilitar la permanència dels empleats que no desitgin traslladar-se a Saragossa amb d'altres solucions a Catalunya.