Eurofirms, una de les principals empreses de Recursos Humans de capital totalment espanyol fa 25 anys. Amb un volum de facturació de 198,6 milions d'euros -un 41% superior a l'exercici anterior-, la firma compta amb un equip de prop de 340 treballadors i 77 delegacions a Espanya i Portugal a través de les quals ofereix serveis a més de 3.500 clients de diversos sectors empresarials.

Fundada el 1991 a Cassà de la Selva, Eurofirms ofereix serveis de treball temporal, selecció de personal, formació i desenvolupament del talent i externalització d'activitats.

També compta amb una Fundació que ofereix serveis d'integració en el món laboral de persones amb discapacitat física i psíquica.

Evolució continuada

Des de la seva fundació que l'empresa ha mantingut un creixement continuat en el temps, aconseguint increments inclús durant els anys de la crisi. El passat mes de desembre, Eurofirms, va adquirir el 100% de la filial d'ISS World, l'empresa de treball temporal ISS Human Resources - Empresa de Trabalho Temporário.

La firma ocupa la primera posició al mercat nacional entre les empreses de capital 100% espanyol i se situa com la quarta empresa en el rànquing sectorial si s'inclouen les firmes de capital estranger.

En l'actualitat, l'empresa està present a 33 províncies espanyoles i també compta amb diverses oficines a Portugal. En l'últim exercici la presència territorial de la firma va augmentar amb l'obertura de 10 delegacions, vuit a Espanya i 2 a Portugal.

Al tancament del 2015 comptava amb una xarxa de 73 oficines, 65 a Espanya i 8 a Portugal. Durant aquest darrer any, la companyia ha gestionat 87.700 contractacions.