Obren a l'Hotel Terraza el primer establiment Llagurt de Roses

29.06.2016 | 07:27

L'Hotel Terraza disposa des d'aquest cap de setmana passat del primer establiment Llagurt que s'ha instal·lat a Roses. La cadena, que té 30 punts de venda a Catalunya i un a Perpinyà, no tenia fins ara cap establiment en aquest municipi.

Glòria Salomó, impulsora conjuntament amb Íngrid Rahola d'aquesta iniciativa empresarial que ha estat un gran èxit, destaca que feia anys que es volia obrir a Roses un Llagurt i que amb aquest nou establiment la cadena avança en l'objectiu d'estendre la cobertura de l'oferta a la Costa Brava.

Els responsables de Terraza Grup, empresa familiar creada el 1935, es mostren molt satisfets d'incorporar aquest nou servei especialitzat en l'elaboració i venda de iogurts gelats artesans, caracteritzats pel seu baix contingut en greixos i per la seva qualitat. El grup d'allotjaments té una gran varietat de serveis per als seus clients, ara n'han incorporat un de nou.

El iogurt natural és ecològic i el contingut de l'oferta d'aquests establiments sempre prové de productors locals, una característica que li dóna un gran valor afegit. A més, els iogurts es poden personalitzar segons les preferències de cada client.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema