Més de 500 representants del teixit empresarial gironí i també autoritats, com l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que va fer el discurs inaugural, van acompanyar el despatx gironí Bellvehí Advocats, que va celebrar el seu 10è aniversari amb una festa a l'Auditori de Girona

Després del discurs del director del despatx, Jordi Bellvehí, va haver-hi un concert de Zalon, qui fou vocalista d'Amy Winehouse, essent actualment una veu destacada del soul britànic i que va actuar aquest estiu al Festival Grec de Barcelona. El cantant i tot el seu grup es van desplaçar expressament des de Londres per fer el concert i es van allotjar a l'hotel Últònia de Girona.

Bellvehí Advocats SLP es va fundar a finals de l'any 2006, tot i que s'ha de considerar iniciada la seva activitat al gener de 2007, segons va indicar el soci-director.

El despatx va ser fundat pel mateix Jordi Bellvehí, que ja comptava amb quinze anys d'experiència en l'exercici de la professió d'advocat quan va decidir deixar de ser soci-director de l'oficina de Girona del despatx Roca Junyent Advocats per gestionar el seu propi negoci. Bellvehí Advocats està especialitzat en dret mercantil i dona assessorament jurídic principalment a empreses de Girona, però també de Barcelona, raó per la qual a l'any 2014 va obrir oficina a Barcelona.