La marca de cortines i estores Kaaten obre la seva primera botiga al mercat estranger, sent França el país escollit. La data triada ha estatl'1 de juliol, tan sols un any i mig després de l'obertura de la botiga online espanyola.

Després de l'èxit de vendes durant aquests últims mesos, Kaaten ha decidit consolidar com a marca de referència en la venda de cortines a nivell europeu. Durant la crisi que ha afectat el sector immobiliari, la botiga d'estores que comptava amb espais físics en grans centres comercials-, va apostar per les noves tendències de compra en línia en el tèxtil llar, aconseguint d'aquesta manera un èxit rotund.

La principal qualitat de Kaaten és que sap com combinar les millors opcions del comerç online i offline. A més, la qualitat indiscutible dels seus teixits i la seva gran varietat d'estores i cortines barates aconsegueixen seduir a uns clients cada vegada més familiaritzats amb les compres en línia.

La botiga online estendrà ara la seva fórmula de negoci a França, mantenint els seus preus competitius i l'alta qualitat dels seus teixits, i està previst que a Espanya les col·leccions segueixin creixent i innovant en teixits i sistemes. L'expansió de l'empresa ha propiciat d'igual manera la creació de nous llocs de treball, tant a Espanya com a la filial francesa.

Cortines i estores online Kaaten