El moviment d'"indignats" del 15M celebrarà els dies 29 i 30 de juny a la Puerta del Sol un debat alternatiu sobre Política General per crear un espai de reflexió sobre qüestions que afecten a la ciutadania, iniciativa sorgida en paral·lel al debat anual portat a terme al Congrés dels Diputats.

Segons va informar l'organització mitjançant un comunicat, els dos dies la cita és a les 19 hores, i els temes a tractar són Economia i Drets Socials, dimecres, dia 29 de juny; i Política i Ciutadania, dijous, dia 30 de juny. El moviment planteja un "debat alternatiu, crític i constructiu, que abordi els problemes reals que afecten al conjunt de la població". Així, van invitar a totes les persones a participar en la iniciativa, que s'iniciarà amb ponències com la de Bibiana Medialdea i Jaime Pastor per després cedir la paraula a la resta de ponents.

L'acció va sorgir dins de l'Assemblea Popular d'Arganzuela i va ser difosa a totes les assemblees de barris i municipis de Madrid per comptar amb més suport.