Debat de Política General

Zapatero conclou el debat amb ´gratitud´ i ´orgull´

El president espanyol s'ha dirigit al grup socialista després de l'emotiva intervenció de José Antonio Alonso

30.06.2011 | 22:51
El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, rep l´abraçada del portaveu socialista, José Antonio Alone, en finalitzar el debat.
El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, rep l´abraçada del portaveu socialista, José Antonio Alone, en finalitzar el debat.

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha tancat el seu últim Debat Política General com a cap de l´executiu central amb dues paraules dirigides al grup socialista: "gratitud i orgull".

Zapatero ha pres la paraula breument després de la intervenció del portaveu del grup socialista espanyol, José Antonio Alonso, que ha assegurat que el PSOE està orgullós del lideratge del president del govern espanyol i que ho seguirà estant fins al final.

A continuació, Zapatero ha assenyalat que la seva major satisfacció personal en aquest debat és que en nom dels socialistes hagi intervingut Alonso, en al·lusió a la seva recuperació després d'haver estat ingressat per una cefalea que, en un principi, s'havia apuntat que podia ser un ictus.

Després d'aquesta referència al portaveu socialista, s'ha dirigit a tots els integrants del seu grup per transmetre'ls "dues paraules. Res més que gratitud i orgull, molt orgull de vosaltres", ha subratllat.

Enllaços recomanats: Premis cinema