Un lloctinent sirià refugiat a Turquia va assegurar que el règim sirià posseeix armes químiques i que les utilitzarà si es veu seriosament amenaçat. Ahmed Kassim, lloctinent desertat i refugiat ara en un campament de la província turca de Hatay, va asseverar que "en cada centre de comandament militar" hi ha emmagatzemades "de manera secreta" certa quantitat d'armes químiques, "especialment a les províncies importants".

En aquest sentit, l'ONU va afirmar que els seus observadors a Síria han pogut confirmar que els opositors compten amb armament pesant i va reiterar la seva "gran preocupació" per l'increment de la violència entre les forces del règim sirià i els rebels a la ciutat d'Alep i altres parts del país.

Paral·lelament, activistes de drets humans van condemnar l'execució pública d'homes lleials al president sirià, Bashar Al Assad, en una comissaria d'Alep. Per a Human Rights Watch aquesta ?execució, difosa en vídeo, és un crim de guerra. L'Observatori Sirià de Drets Humans també va condemnar l'atac, qualificant-lo d'"acció criminal".

Per part seva, Al Assad va arengar les tropes lleials al règim per afrontar la guerra de la qual segons la seva opinió depèn el destí de Síria, en una jornada en la qual els intensos combats van tornar a esdevenir-se a Alep i altres localitats del país. En un discurs difós per la revista de l'Exèrcit amb ocasió del 67 aniversari de les Forces Armades, el president va elogiar les seves tropes pel seu comportament "en la guerra que afronta el país i per enfrontar-se als grups terroristes".

Més d'un centenar de persones, la majoria civils, van morir en una nova jornada de bombardejos de l'Exèrcit sirià i xocs contra els rebels, van informar grups opositors.

En un altre ordre de coses, el primer ministre egipci, Hisham Qandil, va rebre els nous ministres que compondran el seu Govern, entre els quals hi ha destacats islamistes, tecnòcrates i membres de l'antic Gabinet. Segons mitjans estatals, sis responsables de l'anterior Executiu, que va dirigir Kamal Ganzuri, mantindran els seus càrrecs en el nou gabinet, entre ells els d'Afers Estrangers, Mohammad Kamel Amr, i Finances, Mumtaz al-Saïd.