Almenys 39 persones, la majoria civils, van morir i altres 80 van resultar ferides en una cadena d'atemptats suïcides perpetrats en diferents punts de Zaranj, capital de la província meridional afganesa de Nimroz, i a la província de Kunduz. Segons va explicar el cap de la policia provincial, Mohammad Musa Rasouli, tres explosions, causades per terroristes suïcides, van sacsejar la ciutat de Zaranj cap a les quatre de la tarda.

Rasouli va assenyalar que dos dels atacs es van registrar al centre de l'urbs, al costat de la seu d'una emissora de radiotelevisió i en un concorregut basar, mentre que el tercer va ocórrer a l'entrada del principal hospital de Zaranj. Els atemptats van ser coordinats i van causar també ferides a 50 civils i a 10 agents, que van ser traslladats a un hospital per les forces de seguretat.

Hores més tard, deu civils van morir i 28 més van resultar ferits en explotar una bomba en un concorregut mercat de la província de Kunduz, al nord de l'Afganistan. L'atemptat es va produir a última hora del dia al districte de Dasht-e-Archi, on desenes de persones s'havien reunit per realitzar les tradicionals compres amb motiu de l'Eid-ul-Fitr, una festivitat que aquesta setmana marcarà el final del mes sagrat islàmic de dejuni o Ramadà.