Un jove de 20 anys va morir després de ser apunyalat en una batussa a Arroyo de San Serván (Badajoz) entre dues famílies veïnes d'un mateix carrer de la localitat. El succés es va produir cap a les nou de la nit de diumenge al municipi de Badajoz, al qual el mort, nascut a Torremejía, s'havia traslladat per visitar la seva xicota.

Pel que sembla, un germà menor de la xicota va iniciar una discussió amb un altre menor, en la qual es van veure involucrats membres de les dues famílies i que va acabar amb la mort del jove per arma blanca. La Guàrdia Civil va detenir diumenge a la nit per l'agressió un home de 51 anys i veí d'Arroyo de San Serván. Fins al lloc dels fets es van desplaçar unitats de la Policia Local, la Guàrdia Civil i una ambulància del 112, els facultatius de la qual només van poder confirmar la mort del jove.

La Policia Judicial ha obert una investigació per aclarir els motius que van provocar la discussió. La víctima és Francisco Guerrero Morales, que havia anat Arroyo de San Serván per visitar a la seva xicota, amb la qual mantenia una relació des de "fa dos o tres anys", segons va explicar la seva tia, Juana Morales Romero.