La Policia Local de Badajoz va desallotjar de matinada dues discoteques situades a la barriada de Valdepasillas per sextuplicar l'aforament permès establert en 97 persones, va informar el primer tinent alcalde, Alberto Astorga. El consistori també va informar que als dos establiments se'ls ha aixecat acta de denúncia per infringir l'horari de tancament.

Segons el primer tinent d'alcalde i delegat de la policia local de Badajoz, l'aforament permès en els dos establiments és de 97 persones i quan es va produir el desallotjament de tots dos -amb tranquil·litat i sense incidents entre les quatre i dos quarts de cinc de la matinada-, en cadascuna d'elles hi havia aproximadament 600 persones.

La Junta Local de Seguretat, d'acord amb la Llei de Seguretat Ciutadana, haurà ara d'aprovar la sanció que correspongui per incomplir l'horari de tancament, i per superar l'aforament permès.

La direcció d'una de les discoteques, en un comunicat de premsa, va mostrar la seva "sorpresa" per la notícia difosa i va considerar que pot deure's a un "desafortunat malentès". Va assenyalar que l'aforament del local no és de 97 persones sinó de 916.