El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va anunciar durant una trucada en directe al presentador del programa Sálvame, Jorge Javier Vázquez, la seva intenció de promoure una llei contra el maltractament animal, i li va expressar el seu rebuig a festes com la del Toro de la Vega. Sánchez va trucar Vázquez durant l'emissió en directe del programa després que el presentador digués que no pensava tornar a votar el PSOE per la seva posició en qüestions com el Toro de la Vega de Tordesillas (Valladolid).

Alertat pels seus col·laboradors, el secretari general del PSOE va trucar al programa, encara que no va voler que s'escoltés en antena la seva conversa amb el famós presentador.

En la xerrada, Sánchez va reconèixer que no li agraden els toros i que té intenció de promoure una llei contra el maltractament animal que integri en una única norma tota la legislació autonòmica, que es troba dispersa. Després d'aquest compromís de Sánchez, Jorge Javier Vázquez va assegurar que tornarà a confiar el seu vot als socialistes. La trucada del líder del PSOE a Sálvame va provocar molts comentaris a les xarxes socials.