El tribunal romanès encarregat del cas de Sergio Morate, sospitós del doble assassinat de Conca, va avançar al proper dilluns 24 la vista en què es decidirà la seva entrega a la Justícia espanyola. Fins ara l'audiència del cas estava prevista per al divendres 28, va explicar Camelia Miculescu, portaveu de la Fiscalia de la Cort d'Apel·lació de Timisoara, a l'oest de Romania.

En cas que aquest tribunal dictamini la seva entrega a les autoritats espanyoles, Morate té la possibilitat de recórrer la decisió davant l'Alta Cort de Cassació i Justícia de Romania, a Bucarest. Aquesta tindria llavors cinc dies per decidir si confirma o no la decisió presa en primera instància.

Per ltra banda, agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la Policia Nacional van arribar a la comissaria de Timisoara per col·laborar en la investigació del cas. Els inspectors es van reunir amb els seus col·legues romanesos i després es van desplaçar fins a la comissaria de la localitat de Lugoj per examinar el vehicle de Morate allà custodiat, un Seat Ibiza de color verd.

El tribunal encarregat del cas també decidirà dilluns si s'examina a Espanya el vehicle que va utilitzar Morate en la seva fugida. El vehicle és clau per aclarir si el presumpte homicida el va utilitzar en el trasllat dels cadàvers de Laura del Hoyo i Marina Okarynska.