L'onada d'apunyalaments protagonitzats per palestins va continuar ahir a Israel i el territori de Cisjordània, sense que cap de les mesures recentment adoptades pel Govern hebreu sembli ser capaç de frenar-la. Quatre nous atacs amb arma blanca es van registrar a Jerusalem Est i Cisjordània, així com a la ciutat de Afula (al nord d'Israel), i al centre comercial del país, Tel Aviv, en paral·lel a violents disturbis a territori palestí.

Sis persones van resultar ferides, tres d'elles de gravetat, en aquests atacs en els quals un dels agressors va morir abatut per un soldat a Tel Aviv, i dos atacants van ser detinguts, un d'ells ferit greu, a Jerusalem Est.

L'últim incident es va produir ja entrada la nit a la ciutat d'Afula i es va tancar amb un soldat israelià ferit greu i l'atacant reduït per veïns i detingut per les forces de seguretat.

Hores abans, un sospitós palestí que va fugir va apunyalar a l'entrada de l'assentament jueu de Kiriat Arbá (a la ciutat cisjordana d'Hebron) un home d'uns 30 anys, que va resultar ferit de gravetat.

Una hora abans, tres persones, entre elles una soldat, van resultar ferides de caràcter lleu i dos van ser ateses amb símptomes de commoció, en atacar un desconegut amb un tornavís al costat del Ministeri de Defensa a Tel Aviv.