La Policia Israeliana va matar ahir el suposat autor de l'atemptat de divendres passat contra un pub de Tel Aviv, succés en què tres israelians van morir, després d'una operació de més de sis hores en el llogaret de Galilea on residia. «Va ser localitzat en (el llogaret de) Arara l'atacant Nashat Melhem, en el lloc en el qual s'amagava», deia un comunicat oficial de la Policia, en el qual s'agregava que van arribar a ell gràcies a una informació dels serveis secrets Shabak.

Segons la nota, el suposat atacant «es va adonar de la presència d'agents» de la Unitat de Lluita Antiterrorista de la Policia i del Shabak i «va tractar d'escapar obrint foc» contra ells «amb la seva arma Falcon», que suposadament va utilitzar en el atemptat de Tel Aviv.

Melhem, palestí israelià, que segons mitjans israelians que citaven a organismes de seguretat simpatitzava amb corrents jihadistes, s'amagava en un apartament en què va viure anteriorment, prop d'una mesquita, i el Canal 10 de la televisió local afirma que va rebre ajuda d'entre tres i cinc persones que han estat detingudes.

La policia es va abstenir de moment de donar més detalls del cas, encara sota secret de sumari perquè la investigació continua.

El ministre de Seguretat Interior, Guilad Erdan, en un comunicat en confirmar la seva mort també va agraeir la col·laboració dels que van prendre part en l'operació policila per trobar Melhem, al qual va qualificar de «terrorista criminal».