L'extresorer del PP Luis Bárcenas va detallar a la jutge de memòria els documents que hi havia als discos durs dels ordinadors destruïts pel PP i que suposadament evidenciarien la comptabilitat B del partit, però no va aportar cap llistat o escrit que l'acrediti.

Bárcenas, que va comparèixer per segona vegada davant la titular Jutjat d'Instrucció Número 32 de Madrid després fer-ho el passat 3 de febrer, en tots dos casos com a testimoni, va especificar que els ordinadors contenien un llistat de tots els donants del PP en els últims anys, així com de les reunions que ell i l'extresorer Álvaro Lapuerta van mantenir amb aquestes persones.

També va explicar que suposadament hi havia rebuts de pagaments efectuats amb la caixa B del partit que es van realitzar a Loewe, càrrecs a sastreries per a membres del partit, altres de la compra de corbates així com diversos regals.

Un altre dels arxius, va afegir, donava compte dels detalls del pressupost de campanyes electorals del partit, en què apareixia un dèficit que normalment es cobria amb diners procedents de la caixa B. No va poder acreditar cap d'aquestes afirmacions amb cap document, ja que no troba el llistat de tot el que contenien els discos durs i que va elaborar a proposta del seu advocat Javier Gómez de Liaño.