L'autor d'un tiroteig ocorregut als voltants del Capitoli a Washington va ser detingut i un agent de seguretat va resultar ferit lleu. L'autor dels fets també va ser ferit de bala pels agents, que van intervenir davant d'aquesta situació. Les autoritats van demanar als ciutadans que es trobessin als voltants del Capitoli, així com als treballadors del Congrés, que anessin amb compte.

Els accessos al complex van ser bloquejats immediatament després de sentir-trets a l'àrea de visitants, de la mateixa manera que la Casa Blanca, d'acord amb els protocols de seguretat, encara que en el cas de la seu de l'Executiu la clausura va ser aixecada immediatament.

"Ningú podrà entrar o sortir de cap edifici. S'han de moure dins dels edificis o les connexions sota terra. Si són fora, busquin refugi", van assenyalar les autoritats policials als empleats del Congrés en un missatge intern.

A través del seu compte a la xarxa social Twitter, la Policia del Districte de Colúmbia va confirmar que es va tractar d'un incident aïllat i que no suposava una "amenaça" per a la resta de la capital nord-americana, tot i el gran ensurt.