Corey Lewandowski, cap de campanya del precandidat republicà a la presidència dels EUA Donald Trump, va ser acusat d'agressió a una periodista durant una roda de premsa, va explicar la Policia de la localitat de Júpiter, a Florida, al sud-est del país. Lewandowski s'enfronta a càrrecs d'agressió per agafar per la força la reportera Michelle Fields durant una conferència de premsa de Trump el passat 8 de març en un club de golf de la seva propietat, a Júpiter.

Fields, de 28 anys i que en aquells dies treballava per al mitjà conservador d'internet Breitbart News Network, afirma que Lewandowski la va agafar bruscament del braç després d'haver-li fet una pregunta al polèmic multimilionari.

Una portaveu de Trump va assegurar que Lewandowski, de 41 anys, és «absolutament innocent». No obstant això, la versió de Fields ha estat corroborada pel periodista del diari The Washington Post Ben Terris, que va dir que ell va poder veure que la periodista va ser agredida.

De la mateixa manera, la policia va assenyalar que un vídeo de seguretat corrobora la denúncia de Fields, que havia publicat a les xarxes socials fotos on mostrava hematomes en un braç. La periodista va renunciar al seu lloc a Breitbart menys d'una setmana després de l'incident, en considerar que la publicació no li va donar suport en aquest delicat assumpte.

De la mateixa manera, Ben Shapiro, exeditor de Breitbart, va renunciar en considerar que el mitjà va abandonar la periodista per «protegir» Trump, que encapçala la campanya per la candidatura republicana a la presidència dels EUA.