El primer ministre francès, Manuel Valls, va anunciar un gran pla a favor de l'accés a l'ocupació de la joventut, encara que amb això no va aconseguir que els estudiants, que mantindran les manifestacions i les assegudes d'"indignats", renunciïn a la seva exigència que es retiri la reforma laboral. Fins a 500 milions d'euros va posar sobre la taula el cap del Govern després de rebre les principals organitzacions estudiantils del país, en forma d'ajudes als que busquen la primera feina, beques i foment dels contractes indefinits.

El paquet de mesures va ser ben rebut pels representants dels estudiants, però no els va portar a suspendreles seves protestes contra la política de l'Executiu socialista i, en particular, contra la reforma laboral que començarà a debatre's a l'Assemblea Nacional a principis de maig.

Uns dies abans, el 28 d'abril, els estudiants es manifestaran de nou braç a braç amb els sindicats per demanar la retirada d'aquesta reforma, segons va assegurar el president de la Unió Nacional d'Estudiants Francesos, William Martinet, en finalitzar la reunio amb Valls.

Serà la setena jornada de protestes en dos mesos contra la reforma laboral, a la qual retreuen acabar amb la igualtat de negociació entre treballadors i patrons en atorgar primacia als acords en les empreses per sobre del conveni col·lectiu.

Valls es va negar a retirar la llei, encara que no va descartar modificar-la en el seu tràmit parlamentari. Els estudiants també segueixen recolzant l'anomenada "Nit en peu", el moviment dels "indignats" que ahir a la nit va passar la dotzena nit d'acampada a la parisenca plaça de la República, des d'on s'ha estès a unes 200 ciutats de tot el país.