L'expresident del Govern José María Aznar va anunciar que presentarà una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat per revelació de dades tributàries i va rebutjar rotundament que es posi en dubte el compliment de les seves obligacions fiscals. És el que afirmava Aznar en un text publicat a la seva pàgina web després de «deixar passar uns dies a l'espera que algú donés les explicacions oportunes per la manipulació pública de dades fiscals» relatives a la seva activitat, fet que no s'ha «produït» , i davant «la desinformació, injúries i falsedats que, un cop més, s'aboquen» contra ell.

Segons va publicar Okdiario, l'Agència Tributària va imposar a Aznar una multa de 70.403,96 euros i el va obligar a abonar una liquidació complementària de 199.052,19 euros per diverses irregularitats fiscals comeses en els exercicis 2011 i 2012.

«He decidit que els meus advocats interposin una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat per revelació de dades tributàries, fent valer el dret de confidencialitat que assisteix a tot contribuent, sense perjudici d'adoptar qualsevol altra acció legal que estimi convenient», afirmava l'expresident del Govern.

Va assenyalar que l'Agència Tributària va realitzar el 2013 una comprovació fiscal sobre les seves declaracions d'IRPF i sobre les de l'Impost de Societats presentades per Famaztella SL -societat constituïda amb la seva dona, Ana Botella-, referents als exercicis de 2009 i 2010 i que «la comprovació es va tancar de conformitat el 2014». «Aquestes declaracions reflectien íntegrament i fidel tota l'activitat desenvolupada», va explicar l'expresident del Govern, tot afegint que és «injuriós parlar de defraudació».