Cinc adults i dos nens de la mateixa família van morir en un tiroteig «estil execució» a tres cases de la petita localitat rural nord-americana de Piketon (Ohio), segons el fiscal general de l'estat, Mike DeWine. El tiroteig es va produir a tres cases properes al llarg de la carretera Union Hill a Piketon, encara que al principi les informacions apuntaven a la propera localitat de Peebles.

El fiscal va assegurar que a l'hora de tancar aquesta edició no hi havia cap atacant actiu, tot i que no hi havia hagut arrestos, de manera que encara s'havia de determinar si l'autor o autors dels trets van fugir o estaven morts. Les autoritats treballaven també en la identificació dels set morts i investigaven el mòbil del succés.

El pastor Phil Fulton, de l'església d'Union Hill, havia dit poc abans que les autoritats van informar que dos adults i cinc nens havien mort en el succés.

Les autoritats locals van demanar la col·laboració de l'estat, però la situació va ser incerta durant sis hores, amb nombrosos vehicles policials i ambulàncies al llarg de la carretera rural Union Hill.

Diverses desenes d'agents de l'Oficina d'Investigació Criminal d'Ohio (BCI) i d'altres cossos de seguretat es van desplaçar al lloc dels fets, unes cases particulars d'aquesta petita població rural a unes dues hores en cotxe de Cincinnati, al comtat de Pike.

«Les informacions que estem rebent són tràgiques més enllà del que és comprensible. Seguirem de prop aquest succés i l'estat treballarà amb les forces de seguretat locals en el que sigui possible», va escriure a Twitter el governador d'Ohio i aspirant republicà a la Presidència, John Kasich. L'FBI a Cincinnati va oferir ajuda al comtat, segons un missatge de l'agència federal d'investigació.