El grup empresarial saudita Bin Laden, dedicat a la construcció, ha acomiadat 77.000 treballadors estrangers i podria fer el mateix amb 12.000 empleats locals més. La companyia ha entregat el visat de sortida del país a 77.000 treballadors estrangers, el que equival al seu acomiadament i expulsió de l'Aràbia Saudita. Així mateix, s'espera que prescindeixi de 12.000 treballadors saudites més, dels 17.000 que treballen en les empreses del grup, que dóna feina a unes 200.000 persones en total a l'Aràbia Saudita.

El grup d'acomiadats inclouria directius, enginyers, administratius i supervisors, segons va detallar el diari Al Watan, que no va especificar els motius dels acomiadaments. Uns 50.000 treballadors estrangers que van perdre la feina fa poc van rebutjar abandonar l'Aràbia Saudita fins que se'ls abonin els seus salaris endarrerits, que corresponen a quatre mesos. Aquests treballadors han protagonitzat aquests dies protestes davant de la seu de Bin Laden al barri d'Al Salama, a la ciutat de Yeda, a la costa del mar Roig.

Per altra banda, cinc anys després d'ajudar la CIA a trobar Ossama Bin Laden, el metge pakistanès Shakil Afridi continua a la presó, en confinament solitari, amb escasses visites de la seva família i poques esperances d'aconseguir la llibertat a curt termini, segons el seu advocat. «Si Déu vol Afridi aconseguirà la llibertat. No passarà aviat, però espero que el meu client sigui alliberat algun dia», va explicar l'advocat del metge, Qamar Nadeem.

Afridi va participar en una falsa campanya de vacunació a la ciutat pakistanesa d'Abbottabad orquestrada per la CIA per aconseguir mostres d'ADN de Bin Laden i va ser detingut poc després.