Un manifestant que va participar en les protestes convocades dilluns a Nairobi contra les autoritats electorals va morir a causa de la brutal pallissa que li van clavar diversos agents de la Policia, va denunciar la Comissió de Drets Humans de Kenya (Knchr). La directora de l'organització, Kagwiria Mbogori, va confirmar la mort d'un home la violenta agressió policial sobre el qual ha estat àmpliament difosa en els mitjans i xarxes socials, sense que la policia keniana hagi volgut pronunciar-se sobre la seva mort.

Un vídeo mostra com el jove corre per escapar de la Policia fins que cau a terra i queda immòbil, esperant a ser capturat per agents antiavalots que, però, comencen a donar-li cops de peu i a copejar-lo amb pals de fusta, que es trenquen sobre la seva esquena. La pallissa només acaba quan un quart agent s'acosta per demanar als seus companys que s'aturin.

«L'home que apareix en els vídeos de les xarxes socials ja havia caigut, no estava armat. Per què el van colpejar amb pals? Era necessari?», es va preguntar Mbogori.