Un pres per pederàstia, nou sospitós de la desaparació de Yeremi Vargas fa 9 anys

02.06.2016 | 07:21

La Guàrdia Civil ha pres declaració com a sospitós de la desaparició i possible homicidi del nen Yeremi Vargas a un antic resident de la mateixa localitat on viu la seva família, Vecindario (Gran Canaria), que des de l'any passat està pres per una agressió sexual a un altre menor. Es tracta d'un home de 56 anys, al qual agents de la Unitat Central Operativa van interrogar dimarts a la presó d'Algesires (Cadis), on està intern, sota els càrrecs de detenció il·legal, segrest i homicidi.
Nou anys després de la desaparició del nen i després de diverses línies d'investigació que van portar a carrerons sense sortida, almenys dues pistes han conduït fins aquest presumpte pederasta, identificat com Antonio O .: el Renault 5 blanc que va ser vist a la mateixa zona on es va perdre el rastre de Yeremi i els comentaris que ell mateix ha fet a la presó sobre el cas.
El reclús va explicar a la presó d'Algesires que va veure com es van emportar el nen grancanari i qui ho van fer. El sospitós ha fet aquest tipus de comentaris en més d'una ocasió i s'ha situat ell mateix en el lloc dels fets el mateix dia de la desaparició, el 10 de març del 2007.
Les indagacions sobre aquest cas es desenvolupen sota secret de sumari, però la família del nen ja ha rebut informació sobre les noves pistes i es tem el pitjor, segons va reconèixer la seva mare, Ithaisa Suárez. Va afegir que està «destrossada» des de fa tres setmanes, quan la Guàrdia Civil li va parlar per primera vegada del nou sospitós, i sap que es tracta d'un home que vivia a uns 50 metres de casa seva. El sospitós ni va confessar els fets, ni va acusar ningú de la desaparició, de manera que els investigadors van prendre el seu testimoni amb cautela.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema