L'alcalde de Niça lamenta que el govern francès no l'hagi escoltat prou quan van demanar més mitjans policials. En una entrevista a RAC1, Philippe Pradal ha destacat que espera que aquesta "no sigui la causa principal dels atemptats d'ahir", que l'han deixat "en estat de xoc perquè el 14 de juliol té un valor simbòlic increïble"

El batlle de la ciutat de la Costa Blava ha remarcat que "fa molts anys que havíem constatat que no teníem mitjans suficients, i no només des de l'estat policial. Havíem avisat el govern francès. Esperem que no sigui la causa principal dels atemptats d'ahir. Però sí que tenim la sensació de no haver estat prou escoltats pel govern central"

Quant a la situació a Niça i el sentiment dels seus ciutadans, l'alcalde ha destacat que "ara mateix, és una ciutat traumatitzada. Hem viscut moments de pena, de dol" i que com ha de ser en moments tan complicats, "des de l'autoritat pública cal estar al costat dels qui pateixen i han tingut una pena tan gran".

El batlle ha declarat que es troba "en estat de xoc, és terrible" i ha remarcat que la data escollida pel terrosita, "el 14 de juliol té un valor simbòlic increïble. Van atacar contra els valors de la república: la igualtat, la fraternitat i la llibertat. I va passar en un lloc simbòlic per tot el món, el Passeig dels Anglesos. Ens han atacat triplement. Tot és emblemàtic i encara ens xoca més"

França es troba en estat d'emergència des dels atemptats de París i Philippe Pradal ha recordat "i en un estat d'emergència, tot és possible" i també ha ressaltat que "els serveis d'informació no ens havien dit res d'especial fins ahir al vespre".

Finalment quan al recompte de víctimes, Pradal ha lamentat que "són 84 les víctimes" però que hi ha "força persones en estat crític i tinc por que el nombre de morts pugui augmentar".