El virtual candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump, proposarà avui com a company de candidatura per optar a la Vicepresidència el governador d'Indiana, Mike Pence, segons The New York Times. Així ho haurien fet saber els consellers de Trump a membres del Partit Republicà, que encara han de confirmar en la seva convenció entre el 18 i el 21 de juliol el seu suport al polèmic magnat.

Pence, de 57 anys, antic congressista i locutor de ràdio, s'hauria reunit dimarts passat amb Trump després d'un acte a Indiana, Estat del que és governador, per ultimar detalls. The New York Times el descriu com un home de poca rellevància pública i distingit per la seva fe cristiana, circumstància que podria posar-li difícil la seva elecció pels seus punts de vista conservadors respecte a assumptes socials, com l'avortament. A favor tindria el seu temperament tranquil, allunyat dels instints de personatge de l'espectacle de Trump.

El diari apunta així mateix que Donald Trump va mantenir dimecres diverses converses amb altres possibles candidats a la vicepresidència nord-americana, com l'actual governador de l'estat de Nova Jersey, Chris Christie, com també amb el senador Jeff Sessions.