Pessimisme en el primer dia de contactes entre el Rei i els partits

Garzón (IU) insta el PSOE a deixar de jugar al «pòquer» amb PP i?C's i buscar una alternativa de govern

27.07.2016 | 07:22

La primera jornada de les consultes del Rei amb els portaveus polítics de cara a la investidura va concloure sense avenços aparents i en un ambient de pessimisme davant la falta de suports amb què compta per ara el líder del PP, Mariano Rajoy, per sotmetre's a la confiança del Congrés.
El bloqueig polític i l'amenaça de terceres eleccions planegen a l'horitzó i uns i altres es van culpar mútuament per la seva incapacitat per sortir d'una situació que ningú desitja i davant els dubtes que sigui possible celebrar el debat d'investidura en la primera setmana d'agost com era la idea inicial de Rajoy.
Els primers a passar pel Palau de la Zarzuela van ser els representants d'Izquierda Unida, Unión del Pueblo Navarro, Coalición Canaria, Foro i Nueva Canarias, i tors van traslladat una opinió diferent sobre l'actual bloqueig institucional.
El líder d'Izquierda Unida, Alberto Garzón, va convidar el PSOE a que deixi de jugar al «pòquer» amb el Partit Popular i Ciutadans i a que «explori» una alternativa de govern seriosa a la que representa Mariano Rajoy.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Enllaços recomanats: Premis cinema