Almenys dues persones van participar en el segrest i assassinat de l'espanyola María Villar, neboda d'Ángel María Villar, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), entre ells un home identificat com Óscar Saúl N. que va ser detingut dijous passat. El titular de la Subprocuraduria Especialitzada en Investigació de Delinqüència Organitzada (Seido), Gustavo Sales, va explicar que hi ha "proves directes" de la participació del detingut en el segrest de Villar el 13 de setembre passat i el seu posterior assassinat.

La fiscalia va obtenir diumenge una ordre de captura contra Óscar Saúl N. i una altra persona que no va identificar, va declarar Sales, que va afegir que s'avança en la investigació "sobre la participació d'altres probables responsables".

El funcionari va revelar detalls del que va passar a la neboda del president de la RFEF des que va agafar un taxi la nit del 13 de setembre en un centre comercial de la zona de Santa Fe i uns metres més endavant una persona va abordar el vehicle. Tot i que el marit de María Villar va pagar un rescat, el cos de l'espanyola va ser trobat l'endemà passat a Santiago Tianguistenco.